ROCKY VOSCH


In 2010 ben ik aangestoken met het tattoo-virus door Frans Heijkans. Hij opende in de jaren 80 de eerste tattooshop van Eindhoven, TATTOO80. Deze was gevestigd in het hart van Eindhoven, bij de poort van Cleef midden op de markt waar nu holland casino zit. Hij vertelde altijd mooie verhalen over hoe het er aan toe ging in zijn shop, en ik, ik zat altijd op het puntje van mijn stoel en kon me helemaal in die tijd wanen. Omdat ik al enige tijd bezig was met tekenen en Frans leerde kennen zorgde hij ervoor dat ik er steeds meer te weten kwam over het tatoeëren. Een half jaar later kocht ik, samen met hem, mijn eerste tattoomachine op de tattoo conventie in Breda. Frans is inmiddels overleden maar zal voor altijd door leven vanuit mijn hand.Na ongeveer een jaar oefenen mocht ik, bij nu een goede vriend van mij, beginnen met tatoeëren.


Hier heb ik veel geleerd en een hoop plezier gehad, maar na een tijd ben ik verder gegaan met mijn tocht. Ik heb in verschillende shops in Nederland gewerkt en veel ervaring op kunnen doen. In 2014 besloot ik om het roer om te gooien en een eigen shop te openen(op onze huidige locatie). En nu, anno 2022, kan ik met trots zeggen dat ik

een goedlopende shop run! Wij streven naar een hoge kwaliteit van tattoos. We tatoeëren alle stijlen die er zijn. Wat wij elke dag mogen doen vinden we het allermooiste wat er bestaat. We geven de klant iets mee voor de rest van hun leven, delen mee in emotionele momenten en intieme gebeurtenissen. Dat is wat ons werk zo speciaal maakt.Bij ons loop je gegarandeerd met een glimlach naar buiten, ondanks de pijn die je hebt moeten doorstaan!