KENNETH VAN DEN EERENBEEMD

Ik ben opgegroeid met tatoeages. Vanaf jongs af aan zag ik mijn vader en zus thuiskomen met tatoeages, ik was daar altijd erg in geïnteresseerd. Het was voor mij iets moois waar ik meer van wilde weten. Al vanaf dat ik klein was tekende ik tattoos voor mijn vader, ik was altijd bezig met tekenen en ontwerpen. Ik wist al op vroege leeftijd dat ik me ooit ging laten tatoeëren. Toen ik 15 jaar oud was, was het zover. Ik liet mijn eerste tatoeage zetten bij magic cherry’s, er ging een wereld voor me open! Ik hield meteen van de levensstijl, de sfeer, het geluid van de tattoomachines, alles! Beter gezegd, ik had een plek gevonden waar ik me thuis voelde, de tattoo wereld. Al snel kwamen er nieuwe plaatjes bij. Steeds vaker dacht ik: dit kan ik ook, dit hoort bij mij.

Het ging steeds beter en ik begon het steeds leuker te vinden, tot ik aan niets anders meer kon denken dan aan tatoeëren. 

Ik volgde rocky al een tijd op social media omdat ik zijn werk altijd mooi en strak vond. Ik wilde al lang een tattoo van hem. Toen ik me door hem liet tatoeëren bleek het dat we goed met elkaar op konden schieten. Rocky wilde mij zelfs de kans geven om in zijn shop te werken. Mijn droom kwam uit! In een mooie professionele tattoo shop werken! Inmiddels ben ik alweer 1 jaar werkzaam bij DOWNTOWN tattoo met Rocky. Een super gezellige goedlopende tattooshop met mooie designs, veel inspiratie én motivatie om jouw tattoo-beleving zo speciaal mogelijk te maken. Ons streven is om jou naar huis te laten gaan met een super toffe tattoo van super goede kwaliteit. Ik begon meer te tekenen en na veel oefenen en het opofferen van mijn eigen been, mocht ik op vrienden oefenen en later ook op mensen die mijn werk voorbij zagen komen.