Tattoo Naverzorging

(Laten we voorop stellen dat dit een richtllijn is voor de nazorg. Het allerbeste is zoveel mogelijk laten luchten zonder dat er vuil bij kan komen en dun insmeren met de speciale vaseline die je meekrijgt van ons)

Na het zetten van uw nieuwe tattoo wordt uw tattoo ingewikkeld met plastic folie. Deze folie laat u 2 uur zitten. Na 2 uur verwijdert u de folie en maakt u het schoon met lauw water en eventueel badedas classic (geen pre het mag ook alleen met water). Ontsmet, voor u de tattoo schoonmaakt, uw handen en dep de tattoo droog met een schone handdoek. Na het droogdeppen brengt u een dun laagje vaseline aan op de tattoo.

De eerste 4 dagen na het zetten van uw nieuwe tattoo

De eerste 4 dagen na het zetten van uw nieuwe tattoo dient u uw tattoo 4x per dag schoon te maken zoals hierboven staat beschreven. 1x in de ochtend, 1x in de middag, 1x in de avond en 1x voordat u gaat slapen vervangt u de folie.

Na 4 dagen na het zetten van uw tattoo

Na 4 dagen dient u de tattoo gedurende 6 weken 3x per dag in te smeren met een dun laagje bepanthen / tattoo zalf. In deze 6 weken wordt het ten strengste afgeraden om te zwemmen, zonnen of wolle kleding te dragen. Zorg ervoor dat u tijdens het genezen de tattoo altijd met schone handen / handdoek aanraakt wanneer u hem schoonmaakt / insmeert.

Garantie

Wij doen ons best om u een zo mooi mogelijke tattoo te geven, dus verwachten wij ook dat u uw best doet deze te verzorgen. Verwaarlozing van het nazorg schema is duidelijk te zien, vandaar dat uw garantie vervalt als u de nazorg tips niet volgt.

Waarom is goede tattoo naverzorging zo belangrijk?

Tattoo verzorging is cruciaal voor het behoud van je nieuwe kunstwerk. Na het tatoeëren is het essentieel om de verse tattoo goed te reinigen en te beschermen. Dit bevordert een gezonde genezing en voorkomt infecties. Regelmatige hydratatie met een tattoo-zalf houdt de huid soepel en behoudt de levendigheid van de kleuren. Daarnaast beschermt het tegen vervaging door zonlicht, waardoor je tattoo er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Kortom, goede nazorg is de sleutel tot een blijvend indrukwekkende tattoo.

Hoe lang duurt de tattoo verzorging?

Tattoo verzorging is een proces van 4 tot 6 weken, maar eerder een doorlopend proces dat essentieel is voor het behoud van je tatoeage. In de eerste paar weken na het zetten van de tattoo is dagelijkse zorg nodig. Gedurende deze tijd is het belangrijk om krabben te vermijden om genezing te bevorderen en littekens te voorkomen. wij kunnen ook zien of iets wel of niet goed verzorgt is en bij slechte verzorging vervalt de garantie.